Postet nga: Sadik Halitjaga

Gjykimi për “Veteranët”: Avokati Koci kundërshton pyetjet e Prokurorisë Speciale për Haradinajn

Në gjykatën e Prishtinë ka vazhduar edhe sot seanca gjyqësore në rastin e njohur si “Veteranët”.

Ish-kryeministri nuk vjen të dëshmojë në rastin ‘Veteranët’

Ish-kryeministri i Kosovës, R.H. nuk është paraqitur të hënën në gjykatën e Prishtinës për të dëshmuar në rastin e njohur si “veteranë...

Gjykata nuk e do ministrin e ri të dëshmojë për këshilltarin e tij

Tri ditë më parë, kur Anton Quni i LDK-së mori pozitën e Ministrit të Mbrojtjes nga Rrustem Berisha i AAK-së, ky i fundit e mori ‘live’ ofertën që ...

Krejt çka ndodhi sot në gjykimin e komandantëve të UÇK-së

Pas më shumë se gjashtë muajsh që nga ngritja e aktakuzës, sot u bë e mundur mbajtja e seancës fillestare në rastin gjyqësor ndaj të akuzuarve pë...

Komandatët e UÇK-së deklarohen rreth fajësisë për akuzat e Prokurorisë për 'listat e veteranëve'

Të gjithë të akuzuarit në procesin gjyqësor për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK-së u deklaruan të pafajshëm kundrejt aktakuzës e cila u ...

Përkundër refuzimit të komandatëve të UÇK-së, gjykata vendos që t`u lexohet akatakuza

Në procesin gjyqësor për fryrjen e listave të veteranëve të UÇK-së përkundër kundërshtimit të të akuzuarve dhe mbrojtësve të tyre u vendos ...

Vendimi i fundit i Gjykatës ndaj komandantëve të UÇK-së në rastin e ‘fryrjes së listave të veteranëve'

Mungesa e dy të akuzuarve ka bërë që trupi gjykues ta veçoj lëndën për dy të akuzuarit të cilët munguan në seancën e ...

Komandantët e UÇK-së, sot para gjyqit

Gjatë ditës së sotme në Gjykatën Themelore të Prishtinës pritet të mbahet seanca fillestare në lidhje me aktakuzën për fryrjen e listave të veteranëve ...