Postet nga: Sabri Novosella

Skandali për miton 800 mijë euroshe, Prokuroria: Jemi duke trajtuar rastin

Prokuroria e Prishtinës, Departamenti i Krimeve të Rënda- Njësiti për Krime Ekonomike dhe Korrupsion është duke e hetuar pretendimet e biznesmenit, Sabri Maxhuni (Novosella) për ...

Fillon hetimi lidhur me dyshimet për mito 800 mijë euro

Biznesmni Sabri Maxhuni (Novosella) dje në një rrëfim ekskluziv për KALLXO.com ka treguar pretendimet se zyrtarë nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor i kanë kë...

Ministri i përgjigjet biznesmenit: Nga viti 2017 nuk kemi kërkesë për leje ndërtimi në Brezovicë nga Sabri Novosella

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka komentuar deklaratën e biznesmenit Sabri Novosella që pretendon se iu kërkuan ryshfet 800 mijë euro nga zyrtarë të ministrisë ...

Pse deshi ta takojë Kadri Veselin biznesmeni që iu kërkua ryshfet prej 800 mijë eurove?

Biznesemni Sabri Maxhuni (Novosella) në një rrëfim ekskluziv ka treguar pretendimet se zyrtarë nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor i kanë kërkuar ryshfet prej 800 mijë euro ...

Skandali i mitos: Biznesmeni 800 mijë euro u kërkuan në mandatin e Haradinajt

Biznesmeni Sabri Maxhuni (Novosella) po pretendon se zyrtarë të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor i kanë kërkuar 800 mijë euro ryshfet për t’i lejuar investimet në ...

Pretendimi për ryshfet për ndërtimin e hotelit në Brezovicë, Policia interviston biznismenin

Të premten, gjatë një seance parlamentare, deputeti Milaim Zeka tha se biznesmenit Sabri Novosella që ka në pronësi banjën “Nëna Naile” i është kërkuar ryshfet deri ...

Biznesmeni konfirmon se i kërkuan 800 mijë euro ryshfet për hotelin në Brezovicë

Njëri nga pronarët e banjës 'Nëna Naile', Sabri Novosella e ka konfirmuar se atij i janë kërkuar një herë 800 mijë euro e më pas 600 mijë ...