Postet nga: Sabedin Mushica

9 vjet pas ngjarjes, Gjykata e Gjilanit dënon të akuzuarit për vrasje në tentativë

Pas një procesi të gjatë gjyqësor, Gjykata e Gjilanit ka dënuar Ekrem Azizin, Skender Hasanin, Muhabi Latifin dhe Shukri Latifin, të akuzuar për vrasje në tentativë dhe ...

Sërish dalin para gjykatësit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

I erdhi fundi gjykimit për rrahjen me stupc në një fshat të Vitisë

Skender Hasani, Muhabi Latifi, Shukri Latifi dhe Ekrem Azizi janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjilanit për t’u përballur me ...

Nis rigjykimi për eksploatimin e rërës në Kamenicë

Refik Latifaj, ish-kryeinspektor në Komunën e Kamenicës, i akuzuar për keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar  ka dalë sërish para gjykatës.

Mungon dëshmitarja, dështon gjykimi i të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Gjashtë të akuzuar për vrasje dhe respektivisht për lëndim trupor janë sjellë sot në Gjykatën e Gjilanit nën masa të rrepta sigurie.

Dalin para gjyqit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...

Nis nga fillimi gjykimi i nipave për grabitjen në shtëpinë e dajave

Me maska e respektim të distancës ka nisur nga fillimi shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarve Ferdi Sali, Liridon Musli, Labinot Halimi dhe Selman Halimi.

Sërish para gjykatës, i akuzuari se pa vlerësim shiti për hekur automjetet e kompanisë

Senad Rama, ish-anëtar i Bordit të Drejtorëve të kompanisë “Eco Hixhiena”, ka dalë sot sërish para gjykatës nën akuzën për keqpërdorim detyre.