Postet nga: Sa han Kryetari

Komuna e Kaçanikut zotohet për rregull në dreka e darka zyrtare

Komuna e Kaçanikut, për periudhën dhjetorë 2017 dhe gusht 2018, ka vetëm 19 fatura të drekave dhe darkave zyrtare.

Rahovec: Mijëra euro për drekën e mësuesve

Fundi i vitit shkollor 2017 në Rahovec nuk mbaroi zakonshëm për mësimdhënësit.

Paratë e buxhetit të Kaçanikut shkojnë për Raki

Komuna e Kaçanikut siç duket është në mesin e komunave të cilat mirëpritjen e tyre për mysafiret e shoqërojnë me racione të shumta të mishit.

Qindra euro për dreka e hamburgerë

Komuna e Dragashit nuk kursen buxhetin e saj kur vie në pyetje shënimi i ditëve të shkollave apo edhe ndonjë manifestim tjetër.

Sa i kushtoi festimi i pavarësisë Junikut

Darka e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Komunës së Junikut i kushtoi gati 800 euro.

Skandalet në shpenzime ku buxheti i komunave shkoi për "Marlboro", "Orbita" e "Red Bull"

Përveç alkoolit, disa komuna të Kosovës, buxhetin e tyre e kanë shfrytëzuar për të blerë edhe gjëra të tjera.

Komuna përshëndet me dreka luksoze punëtorët që kalojnë në pension

Komuna e Dragashit përkujdeset që punëtorët të cilët kalojnë në pension ti përshëndet në mënyrën më të mirë të mundshme.

Sa para i harxhon kabineti i Ramiz Lladrovcit për kafe e çaja

Zyra e Kryetarit të Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci kishte shpenzuar 280 euro për pije vetëm gjatë muajit mars 2018.