Postet nga: ryshfet

Roja e pyllit akuzohet se mori 50 euro ryshfet

Perica Niçiq, roje pylli nga Graçanica po akuzohet se mori ryshfet 50 euro për të mos dhënë tiketë për bartjen e drunjve pa leje.

Gjykimi për ryshfet ndaj zyrtarit të Gjykatës së Prishtinës, i dëmtuari mungon në seancë

Baki Rrahmani, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare ka dalë sot para Gjykatës së Gjilanit.

Biznesmeni konfirmon se i kërkuan 800 mijë euro ryshfet për hotelin në Brezovicë

Njëri nga pronarët e banjës 'Nëna Naile', Sabri Novosella e ka konfirmuar se atij i janë kërkuar një herë 800 mijë euro e më pas 600 mijë ...

Dënim me burg dhe gjobë për 1500 Euro ryshfet ndaj drejtorit të Gjimnazit në Malishevë

I akuzuari Izet Hoti, drejtor i shkollës së mesme të Malishevës “Hamdi Berisha” është shpallur fajtor dhe është dënuar me burg në kohëzgjatje prej tetë muaj ...

Gjykimi për 100 euro ryshfet, dy zyrtarët e Policisë mbrohen në heshtje

Dy zyrtarët policor, Tafa Murseli e Arben Shala, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, u mbrojtën në heshtje.

Lirohet nga burgu zyrtari i gjykatës i arrestuar për 20 euro ryshfet

Gjykata Themelore në Prishtinë, gjegjësisht Departamenti për Krime të Rënda ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masë...

Prokuroria kërkon paraburgim për zyrtarin e Gjykatës të dyshuar për 20 euro ryshfet

Sipas burimeve të KALLXO.com, Prokuroria Themelore e Prishtinës ka bërë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj zyrtarit të Gjykatës Themelore të ...

Gjilan, burg për mjekun e akuzuar për ryshfet për lëshim të raporteve specialistike

Gjykata Themelore në Gjilan e ka dënuar me burg një mjek të Spitalit Regjional të Gjilanit i cili akuzohej për marrje ryshfeti në këmbim të lëshimit ...