Postet nga: Ruzhdi Zhara

Dënohet ish-shefi i kabinetit të kryetarit të Pejës

Edhe në rigjykim, gjykata i ka gjetur fajtor ish-shefin e kabinetit të kryetarit të Pejës, Durim Sheremeti dhe tre zyrtarëve të tjerë komunalë, Gëzim Shala, Gëzim ...

Kryetari i Pejës Gazmend Muhaxheri dëshmon në procesin gjyqësor ndaj ish shefit të kabinetit të tij

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri ka dal sot para gjykatës së Pejës për të dëshmuar lidhur me procesin gjyqësor ku ish ...

Anulohet seanca ndaj ish-shefit të kabinetit në Komunën e Pejës

Gjykata e Pejës e ka anuluar seancën e sotme ndaj ish-shefit të kabinetit në Komunën e Pejës, Durim Sheremeti i cili po akuzohet për keqpë...

Dënohet ish-shefi i kabinetit të kryetarit të Pejës

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor ish-shefin e kabinetit të kryetarit të Komunës së Pejës, Durim Sheremetin, për keqpërdorim detyre. Ai u dënua ...

Përfundon gjykimi ndaj ish-shefit të kabinetit të kryetarit të Pejës, prokurori kërkon t'i ndalohet ushtrimi i funksionit zyrtar

Durim Sheremeti, ish-shef i kabinetit të kryetarit të Pejës, i akuzuar për korrupsion, doli sot para Gjykatës së Pejës për t'u ballafaquar edhe një herë ...

Apeli konfirmon aktakuzën për korrupsion kundër shefit të kabinetit të Gazmend Muhaxherit

Durim Sheremeti, shef i kabinetit të kryetarit të Pejës, i akuzuar për korrupsion i është konfirmuar aktakuza nga Gjykata e Apelit.

Konfirmohet aktakuza për korrupsion ndaj shefit të Kabinetit të Gazmend Muhaxherit

Gjykata e Pejës e ka konfirmuar aktakuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj Durim Sheremetit, shefit te kabinetit të kryetarit të Pejës.

Shefi i kabinetit të kryetarit të Pejës e kundërshton aktakuzën

Durim Sheremeti, shefi i kabinetit të kryetarit të Pejës, e ka kundërshtuar sot aktakuzën, e cila e ngarkon me veprën penale – keqpërdorim i detyrës ...