Postet nga: Ruzhdi Shaqiri

Lënda e Gani Gecit në përkthim, rigjykimi nuk pritet të fillojë së shpejti

Rigjykimi i Gani Gecit, i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit, duket se nuk do të fillojë së shpejti.

Historia e bombave plagosjeve e detyrimit që dërgoi në burg grupin e Ruzhdi Shaqirit

Gjykata e Prishtinës sot i ka shpallur fajtorë Arben Bashotën dhe dy vëllezërit Sylejman e Osman Bajrami për akuzën - detyrim.

Ende nuk është caktuar gjyqtari që do ta gjykojë Gani Gecin

Rigjykimi i Gani Gecit, i akuzuar për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit, duket se nuk do të fillojë së shpejti.

Në gjykimin e Arben Bashotës dëshmojnë bashkëshortja dhe vëllai i tij

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, janë dëgjuar katër ...

Gruaja e Ruzhdi Shaqirit Dëshmon në Gjykimin e Vëllezërve dhe Arben Bashotës

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, ka dëshmuar motra e ...

Dëshmitari: Murat Tërnava më Tha se Është i Kërcënuar

Në gjykimin e Arben Bashotës, Osman Bajramit dhe Sylejman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar si dhe detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, dëshmuan Besnik ...

Dëshmitari Tregon si u Pengua ta Ndërtonte Hotelin nga Grupi i Ruzhdi Shaqirit

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, ka dëshmuar Agim Humolli, ...

Arsyet që Kthyen në Pikën Zero Rastin e Gani Gecit

Gani Geci më 3 qershor të vitit të kaluar ishte dënuar me 4 vjet e 6 muaj burg për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit dhe për armëmbajtje pa leje.