Postet nga: rufki suma

Kosovarët e Shohin Ekstremizmin e Dhunshëm si ‘Rrezik i Lartë’

Hulumtimi i Qendrës Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) nxjerr se 70 përqind e qytetarëve e shohin ekstremizmin e dhunshëm si 'rrezik i lartë', pë...

Kaçaniku Kërkon Ndihmën e Privatëve, Banorët në Aksion

Një rrugë që vazhdimisht ka pasur probleme me rrëshqitjen e dheut, nuk kishte se si të mos kishte probleme edhe pas reshjeve të dendura të borës që po ...

Suma: Marrëveshja që ua Lehtëson Jetën Qytetarëve

Suma: Marrëveshja që ua Lehtëson Jetën Qytetarëve

Nga fillimi i implementimit të Marrëveshjes së 8 shkurtit 2016 për kalimin e kufirit Kosovë-Maqedoni vetëm me letërnjoftime do t’u lehtësohet jeta shtetasve të dy ...

Fillon Kalimi i Kufirit me Letërnjoftime

Që nga ora 10:00, qytetarë të Republikës së Kosovës dhe ata të Republikës së Maqedonisë kanë filluar të kalojnë kufirin ndërmjet dy vendeve vetëm me letë...

Janë Shlyer Vetëm 23 Milionë Euro

Ministria e Financave organizoi tryezën e diskutimit lidhur me ecurinë e procesit të deritashëm për faljen e borxheve me të gjitha institucionet e përfshira në zbatimin ...

Hani i Elezit dhe Gjilani u Gëzohen Marrëveshjeve me Maqedoninë

Dy marrëveshjet e nënshkruara dje për kalimin e kufirit me letërnjoftim nga Kosova në Maqedoni, si dhe tjetra për hapjen e pikës së re ...

Fakte të Shpejta për Hanin e Elezit

Rufki Suma sapo i ka mbushur dy vjet në mandatin e tij të dytë si kryetar i komunës së Hanit të Elezit i bindur se ato probleme që kanë ...

‘Jeta në Komunë’ me Kryetarët e Ferizajt dhe Hanit të Elezit

Muharrem Svarqa e Rufki Suma do të dalin nesër para Jeta Xharrës dhe asamblistëve të komunave që i drejtojnë për t’u përgjigjur për ...