Postet nga: rufki suma

Si u bart virusi nga Ferizaj në Han të Elezit

23 raste janë konfirmuar sot me coronavirus.

Hani i Elezit: Një çerdhe nën dry!

Komuna e Hani të Elezit ka ndërtuar një çerdhe para dy viteve, por e njëjta nuk është funksionalizuar ende.

VIDEO - Komunat pa buxhet për projektet për të rikthyerit nga Siria e Iraku

 

Autostrada kah 'livadhet' e Rufki Sumes

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma ia ka parë hajrin ndërtimit të autostradës "Arbën Xhaferi". Në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër ...

Problemet e Hanit të Elezit me fëmijët e kthyer nga Siria e Iraku

Komuna e vogël e Kosovës, me rreth 10 mijë banorë, Hani i Elezit e ka të vështirë të trajtojë personat të cilët janë rikthyer nga luftërat ...

Politikanët e kanë të vështirë kontaktin me të rikthyerit nga Siria

Prekja e dorës së pushtetit njihet edhe si momenti kur njerëzit e indoktrinuar nisin të mos e kontestojnë sistemin demokratik .

Komuna e Hanit të Elezit dhe ‘Bechtel-Enka’ nuk merren vesh për punimet në autostradë

Kompania “Bechtel-Enka” e kontraktuar për ndërtimin e autostradës “Arbën Xhaferi”, po vazhdon punimet në autostradë, edhe pse një pjesë e punës i është ndaluar nga ...

Policia e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë po bashkëpunojnë për gjetjen e dy policëve të zhdukur

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma ka thënë se gjatë ditës së sotme ka qenë pjesë e operacionit të kërkimit të dy policë...