Postet nga: rtk

Pajaziti: Askush nuk do ta Lë në Rrugë RTK-në

Në Komisionin për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media u shqyrtua  Raporti Vjetor i Radio-Televizionit të Kosovës për Vitin 2015.

Bordi: RTK-ja S’ka Linjë Buxheti për Qira

Letra e Agjencisë Kosovare të Privatizimit dërguar dje RTK-së në të cilën ky televizion paralajmërohet që nëse nuk hyn në marrëdhënie kontraktuale të qirasë ...

Votohet Edhe Një Anëtare për Bordin e RTK-së

Elif Tokmak është zgjedhur anëtare e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK) nga komuniteti turk.

Financimi i RTK-së në Tryezën e OSBE-së

Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim (OSBE) dhe Radio-Televizioni i Kosovës (RTK), organizuan konferencën rajonale me temën “Opsionet për Financimin e Mediumit Publik në Kosovë”

2 Milionë e 400 Mijë Euro për RTK-në

Para se të rekomandonte ndarjen e 2 milionë e 400 mijë eurove televizionit publik për periudhën prill-qershor, Komisioni për Buxhet e Financa aprovoi pa shumë kritika raportin e tremujorit ...

Propozime të Ndryshme për Financimin e RTK-së

Këto propozim-ndryshime ishin sjellë për miratim në mbledhjen e Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, ndërsa pikë  kryesore e këtij plotësim – ndryshimi ë...

Konsultime Shtesë rreth Ligjit për RTK-në

Kjo pikë ishte e treta e rendit të ditës në mbledhjen e sotme të Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media, por u shty për ndonjë...

Mentor Shala Kërkon Mandat më të Gjatë për Drejtorët dhe Bordin e RTK-së

Sot në Komisionin për Administratë Publike, pa praninë e anëtarëve të partive opozitare, janë diskutuar disa plotësim – ndryshime të Ligjit për RTK-në.