Postet nga: Rryma

Punime në rrjet, KEDS njofton se ku do të ndalet rryma nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Punime ne rrjet, KEDS tregon për vendet ku nesër do të ndalet rryma

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete ...

Qytetet e fshatrat ku KEDS brenda katër ditëve të ardhshme do aplikoj orar reduktimesh

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjetin energjetik në disa lokalitete nesër do të ketë ndë...

Njoftim nga KEDS, qytetet dhe fshatrat që kenë reduktime të rrymës

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet, disa vende të Kosovës do të mbesin pa rrymë të përkohshme në dy ditët e ardhshme....

Qytetet dhe fshatrat që kenë reduktime të rrymës 

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet, disa vende të Kosovës do të mbesin pa rrymë të përkohshme në dy ditët e ardhshme.

Qytetarët e veriut nuk paguajnë taksa, shteti ua paguan rrymën e ujin

Në katër komunat veriore, qytetari mund të ndërtoj shtëpi apo banesë kudo e kurdo pa pasur nevojë për leje ndërtimore, pasi një të tillë nuk ...

Mbulimi i pagesave të rrymës në veri, PDK paralajmëron interpelancë parlamentare

Partia Demokratike e Kosovës ka akuzuar deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje se votuan për ndarjen e 11 milionë eurove nga buxheti i Kosovës për të ...

Mbulimin e shpenzimeve të rrymës për serbët në veri do ta marr KOSTT për 6 muaj

Edhe sot është zhvilluar debat parlamentar për rrymën e shpenzuar nga serbët në katër komunat veriore.