Postet nga: rryma në veri

Kryetari i Mitrovicës së Veriut: Kam kërkuar që të na kyçin dhe të fillojmë me pagesën e rrymës

Kryetari i Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq ka njoftuar se ka bërë kërkesë në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) dhe tek Operatori i Sistemit të ...

Supremja: Pagesa e rrymës për komunat në veri është trajtim i pabarabartë për qytetaret

Gjykata Supreme e ka refuzuar si të pabazuar kërkesën për rishqyrtim të jashtëzakonshëm të vendimit gjyqësor, të parashtruar nga Zyra e Rregullatorit për ...

Pal Lekaj: Diskriminuese rritja për qytetarët e Kosovës, kur paguajmë miliona për rrymën në veri

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj dhe kryetari i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu, kanë debatuar për kërkesën e ZRrE-së për shtrenjtimin ...

Rryma në veri, Qeveria ndan mbi 17 milionë euro për KOSTT-in

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën për ndarjen e 35.5 milionë euro për siguri të furnizimit me energji elektrike dhe mbrojtje të sistemit energjetik. Prej tyre, 20 ...

KOSTT: Humbjet nga mospagesa e rrymës në veri aktualisht janë 11 milionë euro

Nga Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike në Kosovë (KOSTT) kanë bërë të ditur se humbjet nga mospagesa e rrymës në veri aktualisht janë rreth 11 ...

Shala: 84 milionë euro kanë kushtuar devijimet në veri si rezultat i mos zbatimit të udhërrëfyesit për energji

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala sot gjatë seancës së Kuvendit ka kritikuar Qeverinë lidhur me moszbatimin e Udhërrëfyesit të Energjisë për Komunat ...

Gati katër muaj të shkuar huq për Elektrosever-in

Kompania serbe, Elektrosever, nuk i ka plotësuar kushtet që i përcakton Udhërrëfyesi për Marrëveshjen për Energji ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, edhe ...

Krasniqi: Marrëveshja me Serbinë për energji është pjesë e një plani për krijimin e një zone autonome në veri të Kosovës

Anëtari i Partisë Socialdemokrate (PSD), Frashër Krasniqi, ka thënë se marrëveshja për energjinë e arritur mes Kosovës dhe Serbisë është pjesë e një plani ...