Postet nga: rrustem berisha

Ish-ministri i Mbrojtjes: Lajm i mirë dhe i gëzueshëm rritja e buxhetit për FSK-në

Buxheti për vitin e ardhshëm për Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) pritet të jetë 100 milionë euro apo 1.3% e bruto produktit vendor.

Kandidati i AAK-së për Pejën premton ulje të taksave për bizneset e reja që janë goditur nga pandemia

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, për kryetar të Pejës, Rrustem Berisha ka thënë se do t’i përkrahin bizneset e ...

I akuzuari në rastin “Veteranët” kandidohet nga AAK-ja për kryetar të Pejës

Ish-ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha, i ka hyrë garës për të qeverisur me Komunën e Pejës.

Rrustem Berisha kandidat i AAK-së për kryetar të Pejës

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka zyrtarizuar edhe kandidaturën për komunën e Pejës.

Detaje nga aktgjykimi i përfunduar, pse u liruan 12 të akuzuarit në rastin “Veteranët”

Gjykata e Prishtinës i ka liruar 12 të akuzuarit për rastin “Veteranët” me aktgjykimin e shpallur më 19 janar 2021.

VIDEO: Arsyetimi i Gjykatës për lirimin nga akuzat të 12 të akuzuarve për fryrjen e listave të veteranëve

Gjykata e Prishtinës ka shpallur vendimin  në rastin e njohur si “Veteranët”,  duke i liruar nga akuza  12 persona të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo ...

Arsyetimi i Gjykatës për lirimin e të akuzuarve për fryrjen e listave të veteranëve

Gjykata e Prishtinës i ka liruar sot nga akuza për keqpërdorim detyre anëtarët e Komisionit për Verifikim të aplikantëve për statusin e ...

Prokuroria paralajmëron ankesë për vendimin e gjykatës në rastin "Veteranët"

Gjykata e Prishtinës sot ka shpallur aktgjykimin në rastin e njohur si “Veteranët”, duke i liruar nga akuza 12 persona të akuzuar për keqpërdorim të pozitës ...