Postet nga: rruga xhorxh bush

Komuna deklaroi gjobë deri në 500 euro për rrugën ‘Xhorxh Bush’, policia shqipton nga 40 deri 150 euro

Nga 13 janari  është hapur për qarkullim të autobusëve, taksive dhe automjeteve emergjente rruga ‘Xhorxh Bush’ në kryeqytet, e cila u mbyll gjatë festave të fundvitit, me qëllimin ...

Gjobë deri 500 euro dhe konfiskim i patentë shoferit deri një vit për shoferët që hyjnë në rrugën ‘Xhorxh Bush’

Rruga ‘Xhorxh Bush’ në kryeqytet është hapur për qarkullim të autobusëve, taksive dhe makinave emergjente.

Rruga "Xhorxh Bush" në Prishtinë hapet nesër për autobusët e Trafikut Urban, taksitë dhe automjetet emergjente

Të premten do lëshohet për qarkullim rruga 'Xhorxh Bush' për linja të trafikut urban, taksi dhe vetura emergjente.

Nesër hapet rruga ‘Xhorxh Bush’ - lejohen vetëm autobusët, taksitë dhe veturat emergjente

Të premten do të hapet për qarkullim rruga “Xhorxh Bush” e cila ka qenë e mbyllur për disa javë pas organizmit të Tregut të Fundvitit në këtë ...

Festat e fundvitit, sonte ndriçohet 'sheshi Xhorxh Bush' në Prishtinë

Sonte prej orës 19:00 në sheshin "Xhorxh Bush" do të hapet “Tregu i Fundvitit” si dhe do të bëhet ndezja e dritave për festat e fundvitit.

Festat e fundvitit, mbyllet rruga “Xhorxh Bush” në Prishtinë

Rruga nga Katedralja në drejtim të Hotel Grand nga sot, e shtunë, do të jetë e mbyllur për kalimin e veturave.

Komuna e Prishtinës nis dekorimin e qytetit, njofton për rrugën që do mbyllet nga 26 nëntori deri më 8 janar

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se po fillon përgatitjet për dekorimin e qytetit. Sipas Komunës, rruga “Xhorxh Bush”, duke nisur nga udhëkryqi i rrugës “...