Postet nga: rruga A

Rasti 'Rruga A', refuzohet kërkesa për përjashtimin e gjykatëses Pacolli- Rexhepi

Në seancën e 20 dhjetorit të vitit të kaluar është mbajtur seanca për “Rrugën A”, ku kompania “Pro & CO Group” e ka paditur Organin Shqyrtues të Prokurimit ...

Shkalla e dytë e Komerciales lejon vazhdimin e punimeve në 'Rrugën A'

Dhoma e Shkallës së Dytë e Gjykatës Komerciale ka vendosur t'i hapë rrugë punimeve në "Rrugën A", pasi shkalla e parë i kishte pezulluar dy herë punimet.

Pezullimi i punimeve në 'Rrugën A', kërkohet përjashtimi i gjyqtares

Pas pezullimit të punimeve në "Rrugën A" nga Gjykata Komerciale në fillim të këtij muaji, është mbajtur seanca gjyqësore për këtë rast.

Komercialja pezullon sërish punimet në 'Rrugën A'

Gjykata Komerciale ka vendosur të shtyjë ekzekutimin e vendimit të nxjerrë nga Organi Shqyrtues i Prokurimit më 19 prill 2023, i cili ishte lidhur me prokurimin për projektin "Ndërtimi i ...

Rinisin punimet në rrugën 'A' në kryeqytet

Sot kanë rinisur punimet në rrugën "A" në kryeqytet, pasi u kthye në rigjykim vendimi për pezullimin e punimeve në këtë projekt.

Rikthehet në rigjykim vendimi për pezullimin e punimeve në Rrugën “A”

Dhoma e shkallës së dytë të Gjykatës Komerciale me kolegjin e përbërë nga gjyqtarët Ramush Bardiqi-kryetar, Krenar Berisha dhe Dren Rogova - anëtarë, kanë ...

Rama flet për rëndësinë e ndërtimit të rrugës "A" në Prishtinë

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka vizituar rrugën “Jim Xhema” apo “A” në Prishtinë, ku ka treguar rëndësinë që ka ndërtimi i kësaj ...

Rama: Nuk ka logjikë të ndalet projekti i Rrugës A, e njëjta kompani kryen punë edhe për qeverinë

Kryetari i Prishtinës Përparim Rama e ka quajtur të palogjikshëm vendimin për ndalje të punimeve në Rrugën A apo 'Jim Xhema' me anë të një ...