Postet nga: rrogat

Punëtorët shëndetësorë të CARITAS-it pa rroga, flet kryetari i Ferizajt

Tash e disa muaj në KALLXO.com vazhdimisht po shkruajnë disa nga punëtorët shëndetësorë të organizatës 'Caritas', për mospagesë të pagave mujore, e cila ...

Personeli shëndetësorë i CARITAS-it në Ferizaj tash e tre muaj nuk kanë marrë rrogë

Përderisa një pjesë e punëtorëve shëndetësorë në Kosovë po presin pagën e dytë stimuluese, pjesa tjetër e mantelbardhëve në organizatën e ...

Rrogën stimuluese personeli shëndetësor shtetëror e ka marrë, por jo edhe ai i CARITAS-it

Qeveria e Kosovës ka filluar transferimin e pagave stimuluese për 'vijën e parë të frontit', mjekët, por këtë pagë ende nuk e kanë marrë personeli ...

Fillon ekzekutimi i rrogave për punëtorët e sektorit privat

Ministria e Financave dhe Transfereve ka bërë të ditur se sot Thesari i Kosovës ka urdhëruar ekzekutimin e pagesave sipas vendimit të Qeverisë për pakon emergjente 31/2020, ...

‘Mantel bardhëve të Caritasit’ në Ferizaj u zvarriten rrogat edhe në kohën e pandemisë

Disa ditë më parë në adresën e KALLXO.com janë ankuar disa punëtorë të personelit shëndetësorë të Caritasit në Ferizaj, për zvarritjen që u bë...

Deputetëve në Shqipëri u përgjysmohen pagat për tre muaj

Pagat e deputetëve të Shqipërisë do të përgjysmohen për një periudhë 3 mujore.

Sektori privat nuk po arrin të ndjek trendin e rritjes së pagave

Hendeku mes pagës mesatare në sektorin publik dhe atij privat vazhdon të jetë i lartë. Derisa, paga mesatare në sektorin publik arrin në mbi 500 euro, në sektorin privat kjo ...

Komuna e Prizrenit ua ‘djeg’ rrogat e janarit aktorëve të Teatrit ‘Bekim Fehmiu’

Nëntë aktorët e Teatrit të Qytetit të Prizrenit, “Bekim Femiu” nuk do t’i marrin rrogat e muajit janar 2020. Kjo është konfirmuar nga Lis Dorambari, zyrtar për ...