Postet nga: rritja e pagave

Hajrulla Çeku: Do ua rrisim rrogën udhëheqësve të institucioneve kulturore

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka thënë se do të propozojë që udhëheqësit e institucioneve kombëtare të kulturës, siç është drejtori ...

Zgjedhjet, ministrat e PDK-së flasin për vendimin e 'vjetër' për rritjen e pagave për mjekët

Dy ministrat në detyrë nga PDK, Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli dhe Ministri i Financave, Bedri Hamza, sot kanë vizituar Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Ata ...

Infermierët, mamitë dhe profesionistët tjerë shëndetësorë kërkojnë rritje koeficienti

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë shëndetësorë i është drejtuar Komisionit Parlamentar të Shëndetësisë të cilëve me kërkesë që të iniciojnë ...

Agjencia Kundër Korrupsionit ka dërguar në prokurori opinionin lidhur me rritjen e pagave të qeverisë

Kreu i Agjencisë Antikorrupsion ka bërë të ditur se rritja e pagave nga Zyra e Kryeministrit ka kaluar në Prokurorinë e shtetit.

Haradinaj: Pagat do të rriten çdo vit

Duke biseduar për Ligjin e ri për pagat, kryeministri deklaroi se kjo do të mundësojë një rritje të pagave në total.

Punëtorët e burgut në protestë për rroga më të larta

Të pakënaqur me koeficientin e pagave janë shprehur edhe punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë.

FMN: Rritja e pagave rrezikon hapjen e vendeve të reja të punës

Ligji për pagat i cili është miratuar më 2 shkurt në Kuvendin e Kosovës, në bazë të së cilit paga bazë është rritur për rreth 15 për qind, ...

Rritja e rrogave rrezikon investimet kapitale

Ligji për pagat, i cili është miratuar më 2 shkurt në Kuvendin e Kosovës, do të kërcënojë stabilitetin buxhetor, konsiderojnë përfaqësues të komunitetit të biznesit ...