Postet nga: Rrezeart Galica

Aktivistja Blenda Asllani e quan 'të kundërligjshëm' vendimin e rektorit të UP-së për Xhevat Krasniqin

Aktivistja nga Lëvizja Feministe Studentore, Blenda Asllani në emisionin “Kallxo Përnime” vendimin e Universitetit të Prishtinës për pezullimin nga puna të profesorit të Fakultetit të Edukimit, ...

Salihaj: Në vitet e 70-a profesorët e UP-së kishin shtretër nëpër kabinetet e tyre

Njohësi i fushës së arsimit, Jonuz Salihaj teksa ka komentuar vendimin e Universitetit të Prishtinës për pezullimin nga puna të profesorit të Fakultetit të Edukimit, Xhevat ...

Suspendimi i profesorit pas akuzave për ngacmim seksual, dekani i Fakultetit të Edukimit tregon detaje të vendimit

Vendimi i Këshillit të Etikës i Universitetit të Prishtinës lidhur me rekomandimin e tyre në Rektorat që të pezullohet profesori i rregullt i Fakultetit të Edukimit, Xhevat ...

Heshtja e ngacmimeve seksuale - VIDEO

Në emisionin KallxoPernime është duke u diskutuar vendimi i Universitetit të Prishtinës për pezullimin e profesorit të rregullt të Fakultetit të Edukimit, Xhevat Krasniqi, të denoncuar për ...

Rasti i Xhevat Krasniqit- Lëvizja Feministe Studentore ia ndërpret fjalën rektorit të UP-së

Studentët nga Lëvizja Feministe Studentore ia kanë ndërprerë fjalën rektorit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Qerim Qerimi, gjatë konferencës STEMinists’24, që është organizuar ...

Mbi 160,000 € CASH-i i profesorit të UP-së Xhevat Krasniqi, i dyshuar për ngacmim seksual

Dy shtëpi në vlerë 53,000 euro, tokë (arë dhe truall) në vlerë 30,000 euro dhe të tjera pasuri në vlerë 67,830 euro - gjithsej 150,830 euro e mbi 160 mijë euro para të gatshme, ë...

Pezullohet nga puna profesori Xhevat Krasniqi, i raportuar për ngacmim seksual

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Qerim Qerimi, e ka pezulluar nga puna profesorin e rregullt të Fakultetit të Edukimit, Xhevat Krasniqi, i denoncuar për ngacmim seksual nga 27 studente ...

Këshilli i Etikës i UP-së merr vendim për profesorin Xhevat Krasniqi që u raportua për ngacmim seksual

Pasi nuk morën vendim në mbledhjen e datës 22.04.2024, Këshilli i Etikës i Universitetit të Prishtinës ka vendosur sot (23.04.2024) në lidhje me profesorin e rregullt të ...