Postet nga: rrethrrotullimi

Ministri Abdixhiku tregon kur do të kryhen punimet te rrethrrotullimi në “Veternik”

Ministri i Infrastrukturës, Lumir Abdixhiku, ka komentuar rreth punimeve që po bëhen te rrethrrotullimi në lagjen “Veternik” të Prishtinës.

Ministri tregon kur do të lëshohen në qarkullim ura e rrethrrotullimi në Veternik

Ministri i Infrastrukturës, Lumir Abdixhiku ka vizituar punimet në rreth rrotullimin në Veternik.

Vonesat në zgjerimin e rrugës në Veternik shkaktojnë kolona

Punimet për zgjerimin e rrugës që kanë filluar në muajin korrik të vitit të kaluar të ura në Veternik në Prishtinë, po shkaktojnë kolona të gjata në kryeqytet. ...

Drenas, banorët e 4 fshatrave ndihen të rrezikuar nga mungesa e një rrethrrotullimi

Mungesa e një rrethrrotullimi që do të lidhte tri fshatra të Komunës së Drenasit ka nxitur protesta nga banorët.

Lëshohet në qarkullim rrethrrotullimi në Lakërishtë

Sot është lëshuar në qarkullim ura perëndimore të rrethrrotullimi në Lakërishtë, që është pjesë e unazës qendrore të Prishtinës.

Fillon betoni i urës së dytë tek rrethrrotullimi në hyrje të Prishtinës - FOTO

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se sot ka filluar betonimi i urës së dytë tek rrethrrotullimi në rrugën Prishtinë – Fushë Kosovë.

Për të parandaluar aksidentet, në Gjilan ndërtohet rrethrrotullim

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët, ka vizituar punimet te rrethrrotullimi në pjesën hyrëse të rrugës së ...

Nis Ndërtimi i Rrethrrotullimit në Rahovec

Në qytetin e Rahovecit kanë nisur punimet për realizimin e një projekti të rëndësishëm për qytetarët dhe që ka të bëjë me ndë...