Postet nga: rrenim

Mësimi "Xhevdet Doda" nuk vijoi me prezencë fizike as sot, fillon nga nesër

Gjimnazi i shkencave natyrore “Xhevdet Doda” në Prishtinë, nuk ka mbajtur mësim me prezencë fizike as gjatë ditës së sotme, për shkak të rrënimit të disa ...

Komuna e Prishtinës ka 46 mijë ndërtime pa leje e pak aplikime për legalizim

Komuna e Prishtinës në vitin 2019 ka filluar procesin e legalizimit të ndërtimeve pa leje që janë bërë deri në vitin 2018.

Rrënimi i aneksit pa leje të 'Abi Çarshia' - Mungon njëra e akuzuar, dështon seanca

 

Gjykimi për rrënimin e aneksit të 'Abi Çarshisë', dëshmitari tregon vlerën e dëmit

Në shqyrtimin gjyqësor të mbajtur në Gjykatën e Prizrenit, ndaj zyrtarëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare me ...

Xhafer Tahiri i reagon ministres Albulena Haxhiu

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri i ka reaguar ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiu e cila i kërkoi që ta respektojë vendimin e Ministrisë.

Punimet në objektin banesor, shembet magazina, rrezikohet shembja e shtëpisë së familjes Hetemi (VIDEO)

Ky është momenti kur magazina e shtëpisë së familjes Hetemi është rrënuar, si pasojë e punimeve për ndërtimin e një objekti shumëkatësh. Ajo ishte ...

Avokati i 'Abi Çarshisë': Inspektorati i Komunës po vepron qëllimshëm dhe kundërligjshëm

Avokati i 'Abi Çarshia', Betim Kadolli në një konferencë për media ka thënë se veprimet e Inspektoratit të Prizrenit janë të ngutshme dhe të qëllimshme.

Prokuroria: Rrënimi te "Abi Çarshia" është i kundërligjshëm

Prokuroria Themelore në Prizren ka mbajtur konferencë në lidhje me rrënimin e një pjese të kompleksit të qendrës tregtare 'Abi Çarshia' në Prizren.