Postet nga: Rrëfime

Rrëfim i gazetarit që doli në grupin e fundit të raportueseve prej Mariupolit të pushtuar

"Rusët po na përcillnin. Ata kishin një listë me emra, duke përfshirë edhe tonët, teksa po afroheshin në qytetin e Mariupolit", kështu e nis rrë...

Gjashtë dekada pas, gjurmët e ‘Motokrosit’ në kujtesën kolektive

Sot është një nga lagjet me ndërtimin më intensiv të Prishtinës, por lagjja Arbëria, ishte vendi ku Kosova zhvillonte një ndër garat më të mëdha ...

Rrëfe ngjarjen në shumë platforma, trajnim i avancuar online

E keni përfunduar kursin tonë online mbi gazetarinë në shumë platforma? Dëshironi të shkoni më tej dhe të mësoni më shumë truqet e tregut? Prodhoni përmbajtje ...

‘Kopilani’ romani i ri i Çun Lajçit

Aktori i njohur Çun Lajçi, ditë më parë ka nxjerrë nga shtypi romanin e tij më të ri, “Kopilani”.

Dokumentari: Tmerret në Abri, vajza 6 javëshe jetoi 30 orë nën trupin e nënës së vdekur

Masakra në fshatin Abri të Epërme të Drenasit ka ndodhur më 26 shtator të vitit 1998, kur u vranë dhe masakruan 23 anëtarë të familjes Deliu dhe 9 anëtarë të familjes ...

Rrëfimi i djalit për babanë e infektuar me COVID-19, pritjet e gjata dhe informacionet e mangëta nga stafi shëndetësorë

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës numri trajtimeve mjekësore dhe vizitave është dukshëm më i madh se në kohën kur vendi nuk njihte infeksionin e ...

Roli i harruar i Serbisë në Holokaustin e romëve

Mijëra romë u mbajtën nëpër kampe dhe u vranë në Serbinë e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore së bashku me ...

Aty jeta rrjedh e mbushur me kujtime…

Mbi 60 të moshuar, pa përkujdesje familjare kajojnë jetën në 'Shtëpinë e Pleqve' në Prishtinë.