Postet nga: Rrahman Uka

Vrasja në ‘Bon Vivant’, pritej dëshmia e Uran Ismailit, shtyhet seanca

 

Mbrojtja kërkon lirimin e të akuzuarve për vrasjen në ‘Bon Vivant’

“Para Zotit dhe para robit jam i pastër”, deklaroi Sherif Krasniqi, njëri nga të akuzuarit për vrasjen e Rrahman Ukës.

Gjykimi për vrasjen në ‘Bon Vivant’, sot fjala përfundimtare

Gjykimi për vrasjen e Rrahman Ukës, vrasje kjo e cila ka ndodhur në vitin 2014, i është afruar fundit.

Dëshmitarët Ofrojnë Detaje rreth Rastit të Vrasjes në ‘Bon Vivant’

Në gjykimin e Masar Gërdovcit dhe Sherif Krasniqit, të cilët akuzohen për vrasjen e Rrahman Ukës më 13 tetor 2014, dëshmuan zyrtari policor, Ismet Shabani, doktori i ...

Për Vrasjen në ‘Bon Vivant’ Dëshmojnë Tre Policë

Në gjykimin e Masar Gërdovcit dhe Sherif Krasniqit, të cilët akuzohen për vrasjen e Rrahman Ukës më 13 tetor 2014, dëshmuan tre zyrtarë policorë: Adem Lutfiu, Eshref ...

Mysafirja dhe Kamerieri Dëshmojnë për Vrasjen në ‘Bon Vivant’

Mysafirja dhe Kamerieri Dëshmojnë për Vrasjen në ‘Bon Vivant’

Mysafirja Dea Kukaj dhe Burim Hertica i cili punonte kamerier në “Bon Vivant” treguan në detaje atë që kishin parë në momentin kur u vra Rrahman Uka më 14 tetor 2014 në ...

Kamerieri Dëshmon për Vrasjen në ‘Bon Vivant’

Kamerieri Dëshmon për Vrasjen në ‘Bon Vivant’

Dëshmitari Arben Rexhepi, i cili punonte kamerier në “Bon Vivant”, ka treguar në detaje atë që ka parë në momentin kur u vra roja i sigurisë i kafiterisë, Rrahman ...

Të Akuzuarit nuk e Pranojnë Vrasjen në ‘Bon Vivant’

Të Akuzuarit nuk e Pranojnë Vrasjen në ‘Bon Vivant’

Pasi që kryetarja e trupit gjykues është ndërruar, në seancën e sotme është lexuar sërish aktakuza nga prokurorja Ferdane Sylejmani, ndërsa të akuzuarit përsëri ...