Postet nga: Rrahman Jasharaj

SBASHK-u paralajmëron greva në tërë sistemin arsimor

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës të Kosovës (SBAShK) ka paralajmëruar greva në tërë sistemin arsimor të Kosovës përfshirë arsimin parauniversitar ...

SBAShK del kundër projektligjit ‘me cukla’ për mësimdhënësit e viteve 1990

Ndryshimet që janë bërë në projektligjin për mësimdhënësit e viteve ’90-ta, ka bërë që komisioni për Arsim, Shkencë dhe Teknologji ta shtyjë pë...

SBASHK: Nëse nuk përmbushen kërkesat tona deri në tetor, do të hyjmë në grevë

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) paralajmëron Qeverinë e Kosovës dhe Kuvendin se afati i fundit për të përmbushur kërkesat ...

Ramush Haradinaj në Kongresin e SBASHK-ut

Sot Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës mban Kongresin e 7-të Zgjedhor.

Jasharaj: Nuk Dolëm në Grevë për Rritje të Pagave

Mësimdhënësit e Kosovës pas kërkesës së Sindikatës së tyre javën e fundit kanë filluar të mbajnë greva të shtrira në të gjithë ...

SBASHK-u Paralajmëron Protesta në Rrugë Nëse Qeveria nuk Reflekton

Mësimdhënësit e Kosovës po kërkojnë që të zbatohet marrëveshja e nënshkruar në mes të SBASHK-ut dhe koalicionit qeverisës me 5 qershor 2017, veçanë...

Blerja e Orëve dhe Pushimet në Bregdet- ‘Tradita’ të Sindikatës së Arsimit

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, e ka veçuar si ngjarje dhurimin e orëve të dorës për ...

Arsimtarët Bëhen me Kontratë të Re Kolektive

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami tha se nënshkrimi i kësaj kontrate vjen si rezultat i përpjekjeve të ministrisë që të rregullojë pozitën ...