Postet nga: rrahman beqiri

Mitrovicë, dënohen me nga 6 muaj burgim me kusht të akuzuarit për narkotikë

Gjykata në Mitrovicë ka shpallur sot aktgjykim me anë të të cilit ka dënuar me nga gjashtë muaj burgim me kusht të akuzuarit Arber Shabani dhe Adnan Miftari.

Mitrovicë, i akuzuari për kanosje ndaj ish-bashkëshortes e pranon fajësinë

N.H. i akuzuar për dy vepra penale, njëra ndër to kanosje ndaj ish-bashkëshortes, ka pranuar fajësinë në seancën e mbajtur sot në Gjykatë...

Dosja e Prokurorisë për kontrabandën e naftës nga Serbia në Kosovë

 

Mitrovicë – Aktakuzë ndaj burrit që rrahu bashkëshorten në sy të fëmijës

Prokuroria e Mitrovicës akuzon personin NN se në dhjetor të vitit 2019 në banesën e tij në Mitrovicë, nën ndikimin e alkoolit, pas një mosmarrëveshje me bashkë...

Eksperti dëshmon në gjykimin për kontrabandimin e 12 mijë litrave naftë ngs Serbia në Kosovë

Një ekspertizë financiare është paraqitur të premten në Gjykatën e Mitrovicës në gjykimin për kontrabandë të naftës.

Mitrovicasi dënohet për lidhje ilegale të rrymës

Gjykata e Mitrovicës e ka dënuar me katër muaj burg me kusht të akuzuarin Avdi Ismajli për vjedhje të shërbimeve komunale.

Shtyhet gjykimi për korrupsion ndaj ish-drejtorit dhe zyrtares së Urbanizmit në Skenderaj

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarve Hasan Shala dhe Sanije Ahmeti është shtyrë për më 16 tetor.

Kthehet në rigjykim rasti i ish-agjentes së sigurimeve në ish-kompaninë e sigurimeve ‘Dukagjini’

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykimi rastin e Sanja Radojeviq, ish-agjente e sigurimeve në ish-kompaninë e sigurimeve “Dukagjini”.