Postet nga: rrahje për pronë

Rrahje për pronë në Suharekë

Një burrë është arrestuar pasi ka sulmuar fizikisht dy persona të tjerë, një grua dhe një burrë.

Rrahje mes dy familjeve në Malishevë, një i lënduar

Pesë persona janë përfshirë në një rrahje në lidhje me një kontest familjar.

Podujevë - Rrihen për pronë, arrestohen nga policia

Një person është lënduar gjatë një rrahje në Podujevë, mes dy personave të cilët kishin mosmarrëveshje rreth një prone.

Rrahje mes tre personave në Gjilan për shkaqe pronësore

Në fshatin Lladovë të Komunës së Gjilanit janë arrestuar tre të dyshuar, pasi që të njëjtit pas një mosmarrëveshje pronësore, janë rrahur mes veti.

Suharekë, rrihen për pronë, lëndojnë familjaren që përpiqej t’i ndante

Dy persona janë arrestuar në Suharekë pasi që të njëjtit pas një fjalosjeje ndërmjet tyre në lidhje me një pronë edhe janë përleshur fizikisht.

Rrahje për pronë në Suharekë

Tre persona janë arrestuar pas një rrahje masive në Suharekë.

Arrestohen 6 Persona, u Rrahën për një Problem Pronësor

Gjashtë persona janë arrestuar pas janë rrahur pas një mosmarrëveshjeje pronësore.

Për Pronë Përleshet me Vëllain dhe Kunatën

Policia ka arrestuar në Drenas një person, i cili dyshohet se për çështje pronësore është përleshur fizikisht me  vëllain e tij dhe bashkëshorten e vë...