Postet nga: Rrahim Hashimi

Rrahim Hashimi ftohet për intervistim në Hagë

Ish-ushtari i UÇK-së, Rrahim Hashimi është ftuar nga Gjykata Speciale në Hagë për t'u intervistuar në cilësinë e të dyshuarit të martën më 9 nëntor.

Momenti kur Ekrem Lika shpallet fajtor - VIDEO

Gjykata ka shpallur fajtorë Ekrem Likën, i cili ishte i bashkakuzuar me Rrahim Hashimin dhe Kadri Rexhepin për veprën penale të mashtrimit.

Apeli vërteton dënimet ndaj Rrahim Hashimit dhe Kadri Rexhepit  

Gjykata e Apelit ka vërtetuar dënimet ndaj Rrahim Hashimit dhe Kadri Rexhepit, të cilët ishin dënuar nga shkalla e parë, për veprën penale mashtrim.

Të bashkakuzuarit me Rrahim Hashimin dhe Kadri Rexhepin gjykata i caktoi paraburgim

Gjykata Themelore në Prishtinë të pandehurit Ekrem Lika, ia ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh, për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti ka ...

Gjyqtares i duhet më shumë kohë për përpilimin e aktgjykimit ndaj Rrahim Hashimit e Kadri Rexhepit

Dje është bërë një muaj nga momenti kur Gjykata e Prishtinës shpalli vendimin me të cilin dënoi Rrahim Hashimin dhe Kadri Rexhepin nën akuzat e prokurorisë ...

Një muaj nga dënimi i Rrahim Hashimit e Kadri Rexhepit, palët ende s’e kanë pranuar aktgjykimin me shkrim

Një muaj ka kaluar që nga shpallja e aktgjykimit në rastin e Rrahim Hashimit dhe Kadri Rexhepit, të akuzuar për mashtrim në bashkëkryerje.

VIDEO - Momenti kur Rrahim Hashimi e Kadri Rexhepi dënohen dhe dalin nga gjykata

Gjykata e Prishtinës i ka dënuar Kadri Rexhepin dhe Rrahim Hashimin në akuzat për mashtrim të Faton Dalladakut lidhur me ndërtimin e një spitali në Prishtinë.

Faton Dalladaku komenton dënimin e Rrahim Hashimit e Kadri Rexhepit

Faton Dalladaku, në cilësinë e të dëmtuarit në procesin gjyqësor për mashtrim ndaj Rrahim Hashimit dhe Kadri Rexhepit e ka mirëpritur vendimin e gjykatës ...