Postet nga: Rozeta Hajdari

Ministria e Tregtisë nuk e konfirmon dorëheqjen e u.d. sekretarit, thotë se është në pushim vjetor

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë nuk ka konfirmuar dorëheqjen e u.d. sekretarit të këtij institucioni, Arbër Gegaj, ndonëse mediat janë duke raportuar ...

Hajdari: Nuk kam gjetur asnjë politikë të zhvilluar në 10 vitet e fundit për tregti e industri

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka deklaruar se si ministre, nuk ka gjetur asnjë politikë të zhvilluar për industrinë, investimet, tregtinë dhe turizmin në 10 ...

Qeveria propozon masë ligjore për të përcaktuar çmimin tavan të produkteve esenciale

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka deklaruar se janë duke punuar rreth për të një masë ligjore rreth produkteve bazike, ku bizneseve do t’...

Deputeti Tahiri i kërkon ministres Hajdari të ‘fokusohet në temë”

Gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka përmendur gjendjen të cilën e ka gjetur ajo kur ...

Ganimete Musliu i drejtohet ministres Hajdari: Kthjelluni ministre se nuk jeni në tokë të bukës!

Gjatë seancës në Kuvendin e Kosovës, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka përmendur gjendjen të cilën e ka gjetur ajo kur ...

Intervistë me Yll Buleshkajn, drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me Yll Buleshkajn, drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Kosova i ofron rrjetit të dyqaneve ‘LIDL’ tri lokacione strategjike për investim

Kosova i ka ofruar tri lokacione strategjike zingjirit të marketeve të ushqimit - LIDL dhe për këtë ministrja Rozeta Hajdari ka thënë se kanë marrë zotim nga ...

Hapet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar "Prishtina 2022"

Është hapur Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar "Prishtina 2022".