Postet nga: risi

Me një llogari do të mund t’i shtoni deri në pesë profile në Facebook

Facebook po e teston një mënyrë funksionimi që mund të mundësojë deri në pesë profile të ndryshme të lidhura me një llogari përdoruesi.

Ka disa risi në Messenger. Kanë të bëjnë me video-thirrjet në grup

Facebook Messenger po shton “efektet në grup” që i mundëson të gjithëve në një video-thirrje të marrin pjesë në të njëjtën përvojë të realitetit të ...

Google Maps prezanton tjera risi, një ndër to do ta bëjë udhëtimin tonë më të lehtë

Përveç kërkimit më të lehtë të zonave të pyllëzuara, azhurnimi i fundit jep shumë më tepër liri kur kërkoni për vende që, ndër ...

Katër risitë më të mirëpritura ditëve të fundit: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro dhe Pro Max 

Dallimet midis lansimeve të reja të iPhone nuk janë të mëdha, por nuk janë diçka që do të mund t’i injoronit po ashtu. Si më poshtë, gjeni ...

Google ka plane ambicioze: Lajme të mëdha vijnë në aplikacionin Gmail 

Me këtë lëvizje, Google e ka transformuar Gmail nga një aplikacion për pranimin dhe dërgimin e e-maileve në një platformë gjithëpërfshirëse komunikimi.

Iphone më i ri me 1TB kapacitet të magazinimit mund të prezantohet nesër me 14 shtator 

Një ditë para evenimentit të Apple ‘California Streaming’ në 14 shtator, një raport i ri nga analisti Ming-Chi Kuo thotë se ai pret që iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max të ...

Facebook Messenger feston dhjetëvjetorin me disa risi

Lojërat në grup, dërgimi i parave për ditëlindje, ndarja e kontakteve dhe më shumë risi tjera

Google Maps vjen me risi tjera: Ja se si planifikon të na e lehtësojë udhëtimin  

Përveç llogaritjes së saktë të tarifave dhe çmimeve të biletave të pasagjerëve, Google Maps së shpejti do t'i lejojë përdoruesit të kryejnë pagesa edhe përmes Google ...