Postet nga: rishikimi i buxhetit

Miratohet në parim rishikimi i buxhetit për vitin 2021

Me 68 vota pro, 1 kundër dhe asnjë abstenim është votuar në parim Projektligji për Shqyrtimin e parë për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore pë...

Rishikimi i buxhetit do të bëhet me procedurë të përshpejtuar

Me 69 vota pro, 13 kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi i Kosovës ka votuar mocionin e propozuar nga Lëvizja Vetëvendosje që Rishikimi i buxhetit për vitin 2021 të ...

Tahiri – Qeverisë: Rishikimin buxhetor po na e sillni me vonesë, pas 120 ditëve

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga AAK-ja, Besnik Tahiri, foli në lidhje me rishikimin buxhetor të vitit 2021.

Hoti: LDK e ka të vështirë të mbështesë këtë rishikim të buxhetit

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Avdullah Hoti e ka komentuar rishikimin e buxhetit dhe ka thënë se ky Projektligj nuk e reflekton asnjë nga premtimet elektorale ...

PDK kritikon rishikimin e buxhetit nga Qeveria: Nuk i adreson nevojat e qytetarëve

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bedri Hamza, ka kritikuar rishikimin e buxhetit të Kosovës që sot në Kuvend e ka paraqitur Qeveria.

Ministri i Financave prezanton projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021

Ministri i Financave të Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë seancës së Kuvendit, paraqiti Projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021.

Qeveria e rishikon buxhetin, shkon në 2 miliardë e 516 milionë euro

Qeveria e Kosovës ka miratuar projektligjin për rishikimin e buxhetit për vitin 2021, që sipas ministrit të Financave dhe Transfereve, ky buxhet shkon në 2 miliardë e 516 milionë euro.

Buxheti sivjet nuk rishikohet, ‘është i planifikuar mirë’

Vendimi i Qeverisë se Kosovës për mosrishikim të buxhetit për këtë vit po vlerësohet veprim i gabuar nga udhëheqës të Asociacionit të Komunave ...