Postet nga: rinumërimi i votave

KQZ i mbyll sytë për skandalin me fletëvotime në Runik të Skenderajt

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) me 6 vota pro dhe 3 abstenime ka kaluar rekomandimin e Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve që të hyjnë në rezultatet përfundimtare votat e ...

Dallime të mëdha në votat e kandidatëve të LDK-së në Junik

Rinumërimi në shkollën “Edmond Hoxha” në Junik, nuk i solli fat kandidates së LDK-së, Shqipe Ramaj e cila nga 81 vota sa kishte në fillim mbeti vetëm me ...

KQZ vendos që të rinumërohen edhe 3 vendvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të rinumërohen edhe 3 vendvotime nga zgjedhjet e 6 tetorit, si dhe një tjetër të shqyrtohet.

‘Vjedhja’ e votave nga ana e PDK-së në Skenderaj - Dokument

 

Pejë - Ndryshime të mëdha tek votat e kandidatëve të Vetëvendosjes

Dy deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje në qendrën 1701C/01R në shkollën fillore ‘Asdreni’ në Pejë, kanë pësuar ndryshim të madh në vota, pas rinumërimit ...

Shpërputhje e votave të PDK-së në Skenderaj - Dokument

Monitoruesit e KALLXO.com, të cilët janë duke përcjellë procesin e rinumërimit të votave në Skenderaj, kanë vërejtur se në gjimnazin “Hamëz Jashari” prin Partia ...

(Dokument) Skemat e 'vjedhjeve' të votave në Skenderaj

Monitoruesit e KALLXO.com, të cilët janë duke përcjellë procesin e rinumërimit të votave në Skenderaj, kanë vërejtur se në shkollën e mesme teknike “Anton Ç...

Shpërputhje, votat e PDK-së në Deçan i shkuan partisë tjetër

Monitoruesit e KALLXO.com, të cilët janë duke përcjellë procesin e rinumërimit të votave në Deçan, kanë raportuar për vjedhje në mes kandidatëve në ...