Postet nga: Rilind Gërvalla

Radio Televizioni i Burrave 

Tri profesioniste të cilat në procese meritokratike të konkursit u përzgjodhën të merrnin pozicione udhëheqëse në Televizionin Publik(RTK) nuk u lejuan t’i marrin ato ...

Kryeministri Kurti pyetet për zgjedhjen e financuesit të LVV-së si drejtor i kanaleve televizive në RTK

Kryeministri Albin Kurti u pyet sot lidhur zgjedhjen e financuesit të partisë së tij, Rilind Gërvalla si drejtor i kanaleve RTK 1, RTK 3 dhe RTK 4.

Mërgim Lushtaku me kritika ndaj bordit të RTK-së, përmend emërimet politike

Komisioni për Media ka thirrur në takim sot bordin e Radiotelevizionit të Kosovës me iniciativë të deputetëve të opozitës, anëtarë të këtij komisioni.

AGK-ja kërkon proces të ri për zgjedhjen e drejtorit të televizionit të RTK-së

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka kërkuar proces të ri rekrutimi për zgjedhjen e drejtorit të televizionit të RTK-së, pas dyshimeve se emërimi i Rilind ...

Drejtori i ri i RTK-së: Nuk jam anëtar i asnjë partie politike

Drejtori i ri i kanaleve në gjuhën shqipe RTK 1, 3 dhe 4, Rilind Gërvalla ka reaguar pas kritikave lidhur me emërimin e tij në këtë pozitë.

Emërimi i financuesit të LVV-së në RTK, organizatat ndërkombëtare të mediave i shkruajnë Kurtit

Pesë organizatat ndërkombëtare për lirinë e medias dhe mbrojtjen e gazetarëve në Evropë, Article 19 Europe, European Centre for Press and Media Freedom (ECPMF), European Federation of ...

PSD me aksion pas zgjedhjes së financuesit të LVV-së drejtor të RTK 1, RTK 3 dhe RTK 4

Partia Socialdemorkate ka zhvilluar sonte një aksion simbolik gjatë transmetimit të lajmeve të mbrëmjes në Radiotelevizionin e Kosovës.

PDK: Emërimi i financuesit të LVV-së drejtor i tri televizioneve e shndërron RTK-në në megafon të Kurtit

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka miratuar propozimin për zgjedhjen e Rilind Gërvallës drejtor të televizioneve RTK 1, RTK 3 dhe RTK 4.