Postet nga: Rikthimi nga siria

Takimi i mësuesit me fëmijët Kosovarë të kthyer nga Siria e Iraku

Ikja nga kampi në kamp, rreziku për mbijetesë, bombat, granatat, armët e tanket, nuk ua kanë humbur fëmijëve të rikthyer ndjesinë për të dhënë ...

Jeta e grave nga kampet e ISIS në burgun shtëpiak të Kosovës

Jeta nga kampet e Irakut në kushtet e arrestit shtëpiak në shtëpitë e familjeve të tyre u ka kufizuar shumë lirinë e lëvizjes grave të rikthyera nga ...

Si po jetojnë gratë dhe fëmijët e rikthyer nga Siria

Tetori i vitit të kaluar ishte vendimtar, Kosova donte të rikthente kosovarët të cilët gjendeshin në zonat e konfliktit në Siri e Irak.

Kush i dërgoi kosovarët në Siri?

Në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” kësaj radhe u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një ...

Cili është plani për kosovarët e mbetur në Siri?

Në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më parë ...

Rrëfimi për Kosovaren që u martua 3 herë në Siri

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetua intervista ekskluzive me Koordinatorin Nacional Kundër Ekstremizmit dhe Terrorizmit, Fatos Makolli.

VIDEO - A ishin gratë e rikthyera nga Siria të keqpërdorura seksualisht?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...

VIDEO - A janë nga baballarë shqiptarë të gjithë fëmijët e rikthyer nga Siria?

Sonte në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan ekskluzivisht detaje e dëshmi për 4 burrat, 32 gratë dhe 74 fëmijët të cilët pikërisht një javë më ...