Postet nga: rihapja e kufijve

Kosova cakton ditën e hapjes së të gjitha pikave kufitare

Në mbledhjet e mbajtur të hënën, Qeveria e Kosovës ka plotësuar vendimin e qeverisë së kaluar, të datës 31 maj 2020, që ka të bëjë më ...

Austria heq kufizimet kufitare të lidhura me koronavirusin

Austria ka thënë se do të heqë kufizimet kufitare, të lidhura me koronavirusin, për të gjitha shtetet fqinje – duke përjashtuar Italinë.

Nga sot hapen kufijtë e Kosovës

Nga sot, 1 qershori 2020 Kosova rihapë kufijtë tokësor. Vendimi është marrë nga qeveria në detyrë e Kosovës.

Greqia rihap kufijtë për 29 vende

Greqia njoftoi të premten se duke filluar nga data 15 qershor do të rihapë kufijtë për qytetarët e 29 vendeve të botës.

Bosnja dhe Hercegovina hap kufijtë me shtetet fqinje

Bosnje dhe Hercegovina do të hapë kufijtë e saj për qytetarët e vendeve fqinje, Serbisë, Malit të Zi dhe Kroacisë, më 1 qershor.

Kroacia hap kufijtë me dhjetë shtete

Kroacia ka hapur kufijtë me 10 vende në kuadër të lehtësimit të masave kundër pandemisë.

Çekia rihap të gjithë kufijtë me Gjermaninë dhe Austrinë

Republika Çeke do t’i rihapë të gjithë kufijtë me Gjermaninë dhe Austrinë, nga data 26 maj, edhe pse udhëtimi i turistëve të huaj do të mbetet i kufizuar, ...

Serbia rihap kufijtë

Qeveria e Serbisë vendosi të enjten për rihapjen kufijve të saj, pasi i kishte mbyllur ato më 15 mars, për të luftuar përhapjen e coronavirusit të ri, që ...