Postet nga: rigjykim

Apeli kthen në rigjykim rastin ndaj Naser Osmanit për privatizimin e fabrikës

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e njohur penal “FAN”, rast i shenjtëruar për liberalizimin e vizave, për shkak se ka gjetur shkelje të ...

Supremja kthen në rigjykim rastin e doganierëve të akuzuar për keqpërdorim të detyrës

Liridon Hashani, Xhevat Lajçi dhe Avdyl Selmani, dy të parët të akuzuar për Keqpërdorim të pozitës zyrtare, i fundit për veprën penale të ...

Rigjykimi për terrorizëm - Mungon gjykatësi, dështon seanca

Rigjykimi ndaj Leonis Frangut i ngarkuar me vepër penale të terrorizmit ka dështuar të mbahet sot.

Krahasohen mostrat e benzinës për vrasjen në pompë të derivateve natën e Vitit të Ri

Një ekspert erdhi të premten në gjykimin e Nimon Berishës në Mitrovicë me konstatimin se mostrat e bënzinës të nxjerra nga një automjet nga i cili dyshohet ...

Ish-drejtoresha e Mitrovicës rigjykohet për konkursin për arsimtare të Psikologjisë

Ish drejtoresha e Arsimit në komunën e Mitrovicës, Ajmane Barani, është rikthyer në bankën e të akuzuarës në gjykatën e Mitrovicës.

Dëshmitarja: ‘Burdushi’ na mashtroi duke na thënë se do ta shëronte familjaren tonë

Një dëshmitare ka dëshmuar në rigjykimin e Hysri Peqanit, i njohur në opinion si “Burdushi”.

Pjetër Ndrecaj, i dënuari me burgim të përjetshëm sërish para gjykatës

Pjetër Ndrecaj, i dënuar për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij sot pritet të sillet para Gjykatës, pasi ndaj tij do të filloj ...

Vrasja e gruas dhe vajzës 9 vjeçe: Gjykata Supreme anulon dënimin me burgim të përjetëshëm për Pjetër Ndrecajn

Pjetër Ndrecaj, i dënuar për vrasjen e bashkëshortes dhe vajzës së tij do të gjykohet sërish.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!