Postet nga: Riatdhesimi

Riatdhesohen në Shqipëri 14 fëmijë dhe 5 gra që ishin në kampe në Siri

14 fëmijë dhe 5 gra shqiptare janë kthyer në Shqipëri nga Siria.

Maqedonia e Veriut riatdheson 23 shtetas nga Siria dhe Iraku

Maqedonia e Veriut ka riatdhesuar 23 shtetas të saj nga zonat e konfliktit n; Siri dhe Irak. Katër prej tyre kanë marrë pjesë në luftime përkrah grupit militant, Shteti ...

Këshilli i Evropës bën thirrje për riatdhesimin e të ndaluarve në Siri

Komisionerja e Këshillit të Evropës për të Drejtat e Njeriut, Dunja Mijatoviq, u bëri thirrje vendeve anëtare të Këshillit që të lejojnë riatdhesimin e ...

1,400 kosovarë janë riatdhesuar nga Gjermania gjatë pandemisë

Ambasada e Kosovës në Gjermani ka njoftuar që dje dhe sot janë realizuar edhe dy fluturimet e fundit të posaçme nga Düsseldorfi dhe Stuttgarti me shtetas të ...

MPB do të vazhdojë pas pandemisë aktivitetet me fëmijët e kthyer nga Siria e Iraku

Aktivitete të ndryshme të parapara që të mbahen për fëmijët të cilët u kthyen nga zonat e luftës si Siria e Iraku janë shtyrë pë...

Riatdhesohen 29 shqiptarë që kishin kërkuar azil në Francë

Gjatë mesditës së sotme me një avion të posaçëm janë riatdhesuar vullnetarisht 29 shtetas shqiptarë, të cilët kishin kërkuar azil në Francë.

Riatdhesohen nga Franca e Belgjika 30 Shqiptarë

30 shtetas shqiptarë janë kthyer nga Franca e Belgjika me një avion të posaçëm pasi që shkelën rregullat e Schengenit.

Dy Ministri dhe UNDP Mbështesin Riintegrimin e Personave të Riatdhesuar

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) dhe Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë nënshkruan ...