Postet nga: rexhep selimi

Mbrojtja e të akuzuarve nga Specialja, rreth 7 milionë euro u paguan nga buxheti i shtetit deri më tani

Kosova përpos problemeve të shumta politiko-ekonomike, një pjesë të buxhetit të saj të vogël është dashur ta ndajë edhe për shpenzimet që po ndodhin para Gjykatës ...

Mbrojtja: Zyra e Prokurorit të Specializuar nuk po i respekton afatet për nxjerrjen e materialeve

Avokatët e ish-eprorëve të UÇK-së, të cilët janë të paraburgosur në Hagë, janë ankuar në Gjykatën Speciale se Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) nuk ...

Specialja ia vazhdon paraburgimin Hashim Thaçit

Gjyqtari i procedurës paraprake të Gjykatës Speciale e ka vazhduar masën e paraburgimit ndaj Hashim Thaçit.

Foto, Hashim Thaci, Kadri Veseli, Rexhep Selimi, Jakup Krasniqi

Veselit, Krasniqit dhe Selimit u vazhdohet paraburgimi nga Specialja

Gjykatësi  i procedurës paraprake, Nikola Giju më 26 nëntor mori vendim që Kadri Veselit, Rexhep Selimit e Jakup Krasniqit t`ua vazhdojë masën e paraburgimit.

Gjykimi i ish-eprorëve të UÇK-së "në të ardhmen"

Ka kaluar një vit prejse ish-eprorët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi janë duke u mbajtur në qendrën ...

Udhëtimi politik i Kosovës brenda një viti pa 4 figurat politike Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi

Një vit më parë në Kosovë ndaj katër figurave politike u konfirmua aktakuza nga Dhomat e Specializuara të Gjykatës Speciale për krime lufte me seli në Hagë ...

Një vit nga konfirmimi i aktakuzës ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Sot është bërë një vit që kur aktakuza për krime lufte ndaj ish krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi ...

Rexhep Selimit mund t’i kërkohet që të kthehet në Kosovë

Rexhep Selimi, ish-eprori i UÇK-së, i cili gjendet në Hagë, ka një proces gjyqësor të lënë në gjysme në Kosovë.