Postet nga: rexhep krasniqi

Reformat për arkat fiskale, a do të hiqet kontrolli i detyrueshëm çdo 24 muaj?

Udhëheqësi i Divizionit për Arka Fiskale në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK), Rexhep Krasniqi, në emisionin "Kallxo Përnime" ka folur rreth përmbajtjes së ...

Për herë të dytë shpallen të pafajshëm dy zyrtarët policor

Flurim Tafolli dhe Rexhep Krasniqi, që të dy zhytarë policor, për herë të dytë janë liruar nga akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prizren, gjykata liron policët e rastit të vetaksidentit të veturës së pazhdoganuar

Dy zyrtarë policorë u liruan nga akuzat të martën nga Gjykata e Prizrenit, në mungesë provash.

Gjykimi ndaj dy policëve për keqpërodrim të detyrës drejt fundit

Prokuroria kërkon dënimin e policëve që akuzohet se lëshuan një automjet të vetaksidentuar e që rezultoi i pazhdoganuar. Dy zyrtarët Policor Flurim Tafolli dhe Rexhep ...

Gjykimi i dy policëve që liruan veturën e aksidentuar pa e dërguar në Doganë për zhdoganim

Në gjykimin e të akuzuarve Flurim Tafolli e Rexhep Krasniqi që të dy zyrtarë policorë, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoriteti zyrtar, dha dëshminë ...

Nuk vijnë dëshmitarët, dështon gjykimi ndaj 2 policëve në Prizren

Një seancë gjyqësore ndaj dy policëve ka dështuar të mbahet sot në prizren për shkak të mungesës së dëshmitarëve.

Gjykimi ndaj policëve të akuzuar se liruan veturën e aksidentuar e cila rezultoi e pazhdoganuar

Dy zyrtarët policorë, Flurim Tafolli dhe Rexhep Krasniqi, të akuzuar për veprën penale keqpërdorim i detyrës apo autoritetit zyrtarë kanë dalë sot para gjykatës.