Postet nga: rexhë Gjonbalaj

Gjykata rrëzoi aktakuzën ndaj ish-krerëve të Telekomit të Kosovës për Z-Mobile

Hedhet poshtë aktakuza ndaj ish- krerëve të Telekomit të Kosovës, Agron Mustafës, Ejup Qerimi si dhe Rexhë Gjonbalaj. Lajmin për Kallxo.com e ka bërë ...

Dalin para gjyqit ish-drejtuesit e Telekomit

Ish-krerët e Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, Ejup Qerimi dhe Rexhë Gjonbalaj, kanë kundërshtuar akuzën e cila u vihet në barrë nga Prokuroria, nën pretendimin ...

Marrëveshja Telekom - Z-Mobile: Mustafa, Qerimi e Gjonbalaj nesër në gjyq

Ish-krerët e Telekomit të Kosovës, Agron Mustafa, Ejup Qerimi dhe Rexhë Gjonbalaj, nesër do të dalin para Gjykatës nën akuzat se dëmtuan Telekomin me ...

Agron Mustafa, Rexhë Gjonbalaj e Ejup Qerimi deklarohen në gjykatë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot u mbajt shqyrtimi fillestar në rastin ndaj krerëve të Telekomit të Kosovës, Agron Mustafës, Ejup Qerimit si dhe Rexhë Gjonbalajt, ...

Aktakuzë ndaj Agron Mustafës, Ejup Qerimit dhe Rexhë Gjonbalajt për rastin 'Z-Mobile'

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj krerëve të Telekomit të Kosovës për rastin e “Z-Mobile”. KALLXO.com, aktakuza është ngritur ndaj Agron Mustafës, ...

Rexhë Gjonbalaj në Gjykimin e Shyqyri Haxhës

Haxha akuzohet se e dëmtoi PTK-në për 53 mijë euro, ndërsa në seancë kur paraqiti fjalën hyrëse, kundërshtoi aktakuzën dhe tha se do të ...