Postet nga: resmije bytyqi

57 vite burgim të akuzuarve për vrasjen mizore të Abedin Bytyqit në Suharekë

 

Vrasja mizore në Suharekë, i akuzuari: Të ndjerin e morën duarlidhur nga shtëpia ime

Fadil Fetiu, i akuzuar për ndihmë në vrasje, ka rrëfyer sot lidhur me vdekjen e Abedin Bytyqit, trupi i të cilit u gjet në një mal në fshatin ...

E akuzuara për shtytje të vrasjes së burrit: S’kam pasur njohuri rreth planifikimit të vrasjes

Janë bërë pesë vite që nga vrasja mizore e Abedin Bytyqit, i cili sipas Prokurorisë fillimisht ishte rrahur deri në vdekje e më pas ishte djegur me benzinë.

I akuzuari për vrasjen në Suharekë: Resmija donte t’ia linte fajin shokut të burrit të saj

Reshat Ademi, i akuzuar për vrasjen e Abedin Bytyqit, sot ka dhënë mbrojtjen e tij përpara Gjykatës së Prizrenit.

E akuzuara për shtytje të vrasjes së burrit të saj flet për herë të parë në Gjykatë për rastin

Resmije Bytyqi, e akuzuar për shtytje të vrasjes së bashkëshortit të saj, Abedin Bytyqit, ka folur sot në Gjykatën e Prizrenit lidhur me ngjarjen e cila kishte ...

Rrëfimi i të akuzuarit: Vrasja e Abedin Bytyqit ishte planifikuar nga gruaja e tij

“E tërë vrasja e Abedin Bytyqit ka qenë e planifikuar një muaj e shtatë ditë para ditës kritike nga gruaja e tij, Resmije Bytyqi, bashkë me familjarët ...

Vrasja mizore në Suharekë, propozohet ekzaminimi i telefonit të gruas së akuzuar për porositjen e vrasjes së burrit të saj

Në rigjykimin lidhur me vrasjen e Abedin Bytyqit, vrasje e cila kishte ndodhur më 6 tetor të vitit 2016, prokurori i shtetit, Genc Nixha, dhe përfaqësuesi i palës së ...

Shtyhet rigjykimi për vrasjen në Suharekë, ku gruaja akuzohet se porositi vrasjen e burrit

Po ofrohen 5 vite që nga vrasja e të ndjerit Abedin Bytyqi, trupi i të cilit u dogj dhe më pas u mbulua me dhe në një mal në fshatin Peqan ...