Postet nga: Resim Kastrati

VIDEO - Planifikonin sulme terroriste ndaj KFOR-it, diskotekave në Graçanicë dhe Kishës Ortodokse, dënohen me 25 vite burgim

Gjashtë të akuzuarit për planifikimin sulmeve terroriste ndaj KFOR-it, dhe disa diskotekave e kishave ortodokse serbe në Kosovë janë shpallur fajtorë dhe janë dënuar me 25 vite burgim nga ...

I akuzuari për terrorizëm: Nuk pranoj avokat, mbrojtës e kam vetëm Allahun

Në Gjykatën e Prishtinës ku gjashtë persona po gjykohen për terrorizëm, njëri nga të akuzuarit pretendoi se ata po arrestohen me qëllim që të ...

Prokuroria: E akuzuara do të kryente sulm vetëvrasës me autobombë kundër KFOR-it

Në gjykimin për terrorizëm të Bujar Behramit, Resim Kastratit, Gramos Shabanit, Albert Ademajt, Leotrim Musliut dhe Edona Halitit, të cilët po akuzohen se kishin planifikuar sulme terroriste ...

I akuzuari për terrorizëm i këndonte gruas ‘Niset trimi për xhenet’

Në gjykimin për terrorizëm ndaj gjashtë personave të cilët po akuzohen se kishin planifikuar sulme terroriste në Kosovë, Francë e Belgjikë u dëgjuan video incizimet e ...

Gjykimi për terrorizëm - Kënga për xhihad e të akuzuarit lëshohet në Gjykatë

Në gjykimin për terrorizëm ndaj gjashtë personave të cilët po akuzohen se kishin planifikuar sulme terroriste në Kosovë, Francë e Belgjikë u dëgjuan video-incizimet e propozuara ...

Shtyhet gjykimi ndaj të akuzuarve për planifikim të sulmeve terroriste

Mungesa e anëtares së trupit gjykues Nushe Kukaj – Mekaj, bëri që të shtyhet gjykimi ndaj Bujar Behramit, Resim Kastratit, Gramos Shabanit, Albert Ademajt, Leotrim Musliut dhe Edona Halitit, ...

I akuzuari për terrorizëm kundërshton gjykatësin: Avokatit mos i thuaj mbrojtësi im, mbrojtës kam vetëm Allahun

Resim Kastrati i akuzuari për terrorizëm, deklaroi se nuk dëshiron që avokati i tij të quhet mbrojtësi i tij, sepse sipas tij “vetëm Allahu është ...

Të akuzuarit për sulme terroriste deklarohen rreth fajësisë

Deklarohen të pafajshëm gjashtë të akuzuarit për sulme terroriste brenda dhe jashtë Kosovës.