Postet nga: Renovimi

Shtatë milionë euro për rinovimin e objektit të Teatrit Kombëtar të Kosovës

Shtatë milionë euro janë ndarë nga Ministra e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) për rinovimin e objektit të Teatrit Kombëtar të Kosovës (TKK).

9 milionë euro për tri vite për renovimin e stadiumit të qytetit në Gjakovë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë të ditur se ka ndarë 9 milionë euro për renovimin e stadiumit të qytetit në Gjakovë.

Nisin punime për rinovimin e fushës së stadiumit ‘Fadil Vokrri’

Kanë filluar të premten, më 29.03.2024, punimet për rindërtimin e tërësishëm të fushës së stadiumit “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Stadiumi Fadil Vokrri

Nënshkruhet memorandumi në vlerë prej 1.3 milion euro për rindërtimin e fushës së stadiumit "Fadil Vokrri"

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Federata e Futbollit e Kosovës kanë nënshkruar një memorandum në vlerë prej 1.3 milion euro për rindërtimin e të...

Ministri Çeku raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave për stadiumin e Mitrovicës, Gjilanit e Gjakovës

Ministri i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku ka raportuar para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike të Kuvendit të Kosovës lidhur me renovimin ...

Pluhuri mbulon repartet e lehonave në Gjinekologji, shkak renovimi - VIDEO

Lehonat e shtrira në Gjinekologji - QKUK, po mbajnë foshnjat e tyre në krah, në ambientet e pluhurosura të kësaj klinike, e cila po renovohet.

FFK: Fusha e stadiumit ‘Fadil Vokrri’ në renovim të plotë

Federata e Futbollit e Kosovës ka bërë të ditur se fusha e stadiumit ‘Fadil Vokrri” në Prishtinë do t’i nënshtrohet një renovimi të plotë. Renovimi i ...

Fillon renovimi i Klinikës së Onkologjisë

Ndonëse drejtori i Onkologjisë, Ilir Kurtishi, në maj pati thënë se planifikojnë që renovimi i kësaj klinike të fillojë në qershor e të kryhet në nëntor, ...