Postet nga: REL

Lojërat Olimpike 'Tokio 2020' do të kushtojnë rreth 12.6 miliardë dollarë

Organizatorët e Lojërave Olimpike që do të mbahen më 2020 në Tokio ende nuk kanë vendosur se kush do të paguajë për bartjen e maratonës së vrapimit ...

"Loja" me numra për dallimet në paga midis grave dhe burrave

Tringa Arifi, rreth 24 vjeç nga Prishtina është e papunë. Ajo është në përfundim të studimeve në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës.

Mali i Zi do të vendosë ushtrinë në kufij për të kontrolluar migrantët

Mali i Zi do të vendosë trupa ushtarake në kufijtë e tij, në përgjigje të migrantëve që kalojnë përmes këtij vendi, për të arritur në ...

Rusisë i ndalohet pjesëmarrja në kampionate sportive për katër vjet

Komiteti ekzekutiv i Agjencisë Botërore Kundër Dopingut i ka ndaluar pjesëmarrjen Rusisë nga kampionatet botërore përfshirë Lojërat Olimpike për katër vjetët ...

Arabia Saudite i jep fund ndarjes gjinore në restorante

Arabia Saudite nuk do të kërkojë më nga restorantet që të kenë hyrje të ndara sipas gjinisë, thanë autoritetet e këtij vendi.

Shtyhet mbyllja e kampit Vuçjak në Bosnje

Autoritetet në Bosnje e shtynë për kohë të pacaktuar mbylljen e planifikuar të Vuçjakut, një kamp i improvizuar për migrantë, në veriperëndim të këtij vendi.

VIDEO - Gruaja nga Kosova që synon të bëhet pilote në Kanada

Naime Avdyli Feta, një grua me prejardhje nga Kosova, që jeton në Kanada, ka kaluar testet e para për t’u bërë pilote.

Që nga paslufta në aksidente trafiku humbën jetën 2,523 persona

Si pasojë e aksidenteve në trafik, që nga mbarimi i luftës (1999-2019), në Kosovë kanë humbur jetën 2523 persona. Këto të dhëna janë publikuar nga Policia e ...