Postet nga: rektorati

Policia: Alarmi për bombë - i rrejshëm

Forcat e rendit sot e kanë rrethuar Rektoratin e Universitetin të Prishtinës (UP).

Njësia e qenve e Policisë futet në Rektoratin e UP-së pas alarmit për bombë

Forcat e rendit sot e kanë rrethuar Rektoratin e Universitetin të Prishtinës (UP).

Rektorati

Këshilli Drejtues nuk ia vazhdon mandatin Sekretarit të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës (UP), i ka dhënë fund epilogut të pozitës së Sekretarit të UP-së, ku u vendos që të mos i vazhdohet ...

Arbëresha Nela - Turjaka emërohet kryesuese e Këshillit Drejtues të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e sotme e ka emëruar si kryesuese Arbëresha Nela - Turjaka dhe zëvendëskryesues Altin ...

Ritestimi i kandidatëve të doktoratës mund ta rrezikojë regjistrimin në SMIAL

Ritestimi i kandidatëve të studentëve të doktoratës së Fakultetit Ekonomik do të mund të rrezikoj regjistrimin e këtyre studentëve në Sistemtin e Meanxhimit të Informatave ...

Nagavci takon rektorin e UP-së, premton integrim të mërgatës në UP

Transparencë të plotë dhe respektim të meritokracisë, ka kërkuar ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, në një takim që së bashku me zëvendë...

Paralajmërimi për dorëheqje i kryesuesit të KD të UP-së ngrit dyshime ndaj Rektoratit

Një paralajmërim për dorëheqje nga kryesuesi i Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ujkan Bajra, ka nxitur përplasje mes tij dhe Rektoratit ...

Ende nuk janë regjistruar studentët e Mjekësisë për të cilët mori vendim Likaj

Edhe pse ministri i Arsimit, Ramë Likaj ditë më parë mori vendim që të rritet numri i studentëve të Fakultetit të Mjekësisë për 50 studentë, Universiteti i Prishtinë...