Postet nga: Rektor

Asnjëri kandidat s'i mori votat e nevojshme, Universiteti i Gjakovës rishpall konkursin për rektor

Universiteti i Gjakovës ‘Fehmi Agani’ ka marrë vendim që të rishpallë thirrjen për zgjedhjen e rektorit pasi në procesin e sotëm të intervistimit dhe votimit nga anë...

Merita Shala zgjidhet rektore e Universitetit të Mitrovicës

Merita Shala është rektorja e re e zgjedhur në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”. Shala pritet të marrë detyrën zyrtare më 1 tetor 2023.

Deri sot, gjashtë kandidatë aplikuan për rektor të Universitetit të Prishtinës

Deri sot, gjashtë kandidatë kanë aplikuar për pozitën e rektorit të Universitetit të Prishtinës  “Hasan Prishtina”.

Armand Krasniqi zgjidhet rektor i Universitetit "Haxhi Zeka" në Pejë

Armand Krasniqi është zgjedhur rektor i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.

Kandidatët për rektor në UP do të intervistohen më 19 gusht

Pas një zvarritjeje paraprake të procesit, 19 gushti u caktua si datë për intervistimin e  kandidatëve për rektorë në Universitetin e Prishtinës, "Hasan Prishtina".

Pasuria e rektorit të Universitetit të Gjakovës, Artan Nimani

Rektori i Universitetit të Gjakovës, Artan Nimani, në deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar 40,700 euro para të gatshme.

Rektori i Universitetit të Prizrenit me vetëm 7 euro e gjysmë para të gatshme

Rektori i Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti", Ismet Temaj në deklarimin e tij të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka të deklaruara 7 euro e gjysmë para të gatshme në ...

Anti-Korrupsioni thotë se nuk kanë pranuar kërkesë në rastin e kandidatit për rektor, Zenun Halili

Universiteti i  Prishtinës “Hasan Prishtina” më 1 tetor pritet që të ketë rektorin e ri që do të udhëheqë këtë institucion për katër vitet e ardhshme, ...