Postet nga: Rekrutimi

Kuvendi vazhdon memorandumin me Ambasadën e Britanisë për pozita të larta drejtuese

Kuvendi i Kosovës ka nënshkruar memorandum me Ambasadën e Britanisë së Madhe në Kosovë për pozitat e larta drejtuese.

Punësimet në pozita të larta publike, Kuvendi vazhdon bashkëpunimin me britanikët

Kuvendi i Kosovës dhe Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar të enjten do të nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi.

Auditori gjen mangësi në njoftimin e kandidatëve për test dhe intervista në Bifurkacion

Zyra Kombëtare e Auditimit, ka njoftuar se në tre procese të rekrutimit “Zyrtar Kryesorë i Financave dhe Thesarit”, “Zyrtar i Auditimit të Brendshëm” dhe për pozitën “...

Hoti: Qeveria është në proces të aktivizimit të memorandumit me Ambasadën britanike për rekrutim

Kryeministri i Kosovës, Abdullah Hoti, ka thënë se Qeveria është në proces të riaktivizimit të Memorandumit të bashkëpunimit me Ambasadën e Britanisë së Madhe, që i ...

Avancet e paarsyetuara në ministrinë e udhëhequr nga Dardan Gashi

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike gjatë vitit 2019, kur është udhëhequr nga ministri Dardan Gashi, nuk i ka mbyllur avancet në vlerë prej 17,443 euro. Mos-mbyllje të avanceve kishte ...

BIRN publikon raportin e monitorimit të rekrutimit: CV apo Librezë?

Gjatë vitit 2019, Qeveria e Kosovës ka emëruar persona politikë në bordet e ndërmarrjeve publike, siç është Posta e Kosovës, KRU “Prishtina” dhe Ibër-Lepenci, thuhet në ...

Vetëm një kandidat i emërueshëm për komisioner për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Në konkursin e dytë për komisioner të Agjencisë për Informim dhe Privatësi, sipas ekspertëve britanikë, vetëm një kandidatë i plotëson kushtet për emë...

Punësime me kontrata mbi vepër në Ministrinë e Inovacionit

Ministria e Inovacionit e udhëhequr nga Besim Beqaj ka përdorur procedura të përshpejtuara të rekrutimit për të punësuar staf për funksionalizim të ministrisë së ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!