Postet nga: rekomandimet

Masat anti-COVID, kryetarët e komunave kërkojnë heqjen e orës policore dhe hapjën e gastronomisë

Këshilli i kryetarëve në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) sot ka mbajtur takim online. Në këtë takim është diskutuar për masat ...

Pas rekomandimit të BIRN-it, 20 kandidatë eliminohen nga gara për borde të ndërmarrjeve

Zyra e Kryeministrit i ka eliminuar nga gara të gjithë kandidatët që kanë qenë në politikë në 36 muajt e fundit dhe që bien kundërshtim me kërkesën ...

KPMM-ja i zbaton rekomandimet por nuk arriti t’i inkasojë 25 milionë euro borxhe

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) ka arritur t’i zbatojë të gjitha rekomandimet e auditorit gjatë vitit 2018. Përveç kësaj, KPMM-ja nuk ka pranuar asnjë ...

Telekomi injoron auditorin, asnjë rekomandim i zbatuar nga viti 2017

Në mesin e krizës financiare dhe problemeve të shumta, Ndërmarrja Publike “Telekomi i Kosovës” është ndër institucionet më të kritikuara nga Auditori i Përgjithshëm.

Kuvendit i kërkohet zbatimi i rekomandimeve të Avokatit të Popullit

Avokati i Popullit ka rast prezantuar të arriturat dhe sfidat rreth bashkëpunimit ndërinstitucional në raport me rekomandimet e këtij institucioni.

Debati rreth rrezikut të fëmijëve nga interneti nuk i 'tërheqë' ministrat e deputetët

Në pikën e fundit të seancës së sotme u debatua në lidhje me sigurinë e fëmijëve në përdorimin e internetit në Kosovë të cilin e ...

15 Rekomandime nga KDI për Luftimin e Korrupsionit në Kosovë

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka prezantuar 15 rekomandime për institucionet e Kosovës për hapat që duhet të ndërmerren në luftën kundër korrupsionit.

Nuk Miratohet Mocioni i VV-së për Rastin Dehari

Nga 83 deputetë sa votuan, 45 ishin kundër, 7 abstenuan dhe vetëm 31 ishin për. Kësisoj nuk kaluan rekomandimet e VV-së për rastin Dehari.