Postet nga: Reklamat

A do të paguanit 16 dollarë në muaj për Facebook dhe Instagram?

Personat që e përdorin Facebookun dhe Instagramin në rreth 30 vende europiane së shpejti do të përballen me një zgjedhje.  

Ligji i ndalon, por MI nuk po mund t`i largoj reklamat nga autostradat, Gjykata ka vendosur masë të përkohshme

 

Abrashi ndalon reklamat në autostrada, rrugë nacionale dhe rajonale

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka marrë vendim për heqjen e të gjitha panove reklamuese të bizneseve të vendosura në autoudhë, rrugët nacionale dhe rajonale të Kosovë...

Facebook ndalon reklamat e reja politike para zgjedhjeve në SHBA

Kompania 'Facebook Inc', tha të enjten se do të ndalë pranimin e reklamave të reja politike një javë para zgjedhjeve presidenciale të nëntorit, duke rritur shqetësimet se qasja ...

Prizren, Inspektorati largon reklamat e vendosura pa leje

Drejtoria e Inspektoratit në Prizren ka filluar largimin e tabelave reklamuese të vendosura në pjesë të ndryshme të qytetit, pa leje.

Muralet Mbulohen nga Reklamat, Ahmeti Paralajmëron Dënim për Bizneset

Në një pjesë të murit në "Rrugën B" muralet e pikturuara nga artistët me renome ndërkombëtare janë mbuluar nga dy reklama të bizneseve 'Cima Construction' dhe ...

Mekanika e Domosdoshme e Manipulimit dhe Bindjes

“Manipulimi i vetëdijshëm dhe inteligjent i zakoneve dhe opinioneve të organizuara të masave është një element i rëndësishëm në shoqërinë demokratike. Ata që e ...