Postet nga: regjistrimi i popullsisë

Kurti takohet me regjistruesit e popullsisë në Gjilan

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë ditës së djeshme me 13.04.2024, ka zhvilluar një takim me regjistrues dhe mbikëqyrës, të cilët janë në proces të regjistrimit ...

Pse është i rëndësishëm regjistrimi i popullsisë?

Regjistrimi i popullsisë në Kosovë ka nisur më 5 prill dhe nuk janë të paktë ata që kanë pikëpyetje për procesin. Pse është i rëndësishëm, si ...

Nisja e regjistrimit të popullsisë, udhëheqës të komunave që drejtohen nga partitë opozitare adresojnë kritika

Kryetarë dhe përfaqësues të komunave që udhëhiqen nga partitë opozitare në Kosovë kanë adresuar kritika rreth procesit të regjistrimit të popullsisë në Kosovë.

Partia e Aleksandar Jabllanoviq me thirrje për qytetarët serbë që ta bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

Partia e Serbëve të Kosovës iu ka bërë thirrje qytetarëve serbë që të bojkotojnë regjistrimin e popullsisë, i cili do të fillojë nga nesër, më 05.04.2024 ...

Kurti: Gjatë regjistrimit të popullsisë për herë të parë qytetarët do të mund t’i deklarojnë dëmet e luftës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, u ka bërë thirrje qytetarëve që t’i përgjigjen pozitivisht regjistrimit të popullsisë që do të fillojë me 05.04.2024. Krahas kësaj, ...

Çështja e anëtarësimit në KE dhe regjistrimi i popullsisë sonte në #KallxoPernime

Sonte në #KallxoPernime ndiqeni intervistën me zëvendësministrin e Punëve të Jashtme, Kreshnik Ahmeti, njëherësh Udhëheqës i Grupit Ndërinstitucional për anë...

ASK: Deri në 10 mijë euro shpërblim për atë që gjen numrin e saktë të popullsisë rezidente në Kosovë

Ai apo ajo që do të gjejë numrin e saktë të banorëve rezidentë të Kosovës, do të mund të fitojë deri në 10 mijë euro. Këtë lojë shpë...

Sheshi ne Prishtine

Agjencia e Statistikave të Kosovës fillon fushatën sensibilizuese për regjistrimin e popullsisë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) është e përgatitur për të filluar regjistrimin e popullsisë në datën e caktuar më 05.04.2024.