Postet nga: Reforma

Lansohet projekti për qasjen në drejtësi dhe reformës së sundimit të ligjit

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) lansoi sot projektin Përmirësimi i Qasjes në Drejtësi dhe Reformës së Sundimit të Ligjit në një tryezë ...

GLPS prezanton raportin për reformat në Administratën Publike

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), në një tryezë diskutimi, ka prezantuar sot raportin për reformat në Administratën Publike.

Buxheti 2019-të, FMN kërkon reforma për pensionet e veteranëve

Dallimet në mes të Kosovës dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar rreth buxhetit për vitin 2019-të janë simbolike. Kështu ka deklaruar ministri i Financave Bedri Hamza në ...

Publikohet raporti 'Agjenda për Reforma Evropiane'

Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) së bashku me Grupin për Studime Politike dhe Juridike (GLPS) dhe Institutin GAP të martën do të publikojnë “Raportin ...

OAK: Klima e të bërit biznes në Kosovë e pafavorshme

“Klima e të bërit biznes në Kosovë nuk ka përmirësime dhe është e pafavorshme krahasuar me vendet e rajonit”. Kështu u tha në takimin e Odë...

Mbahet tryeza 'Agjenda për Reformën Evropiane'

Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), dhe Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS), mbajnë konferencë për media, me temën “Monitorimi i ...

Reforma në Administratë, Sot Mbahet Takimi Ndërministrorë

Ministri i Administratës Publike dhe kryesuesi i Këshillit të Ministrave për Reformën e Administratës Publike, ministrit Mahir Yagcilar ka thirrur për sot takimin e ...

Pakoja Fiskale Dështoi të Ulë Çmimet për Qytetarët

Pakoja fiskale e prezantuar nga qeveria e Kosovës në shtator të viti 2015, e cila parashikohej të lehtësonte koston e jetesës për familjet me të ardhura të ...