Postet nga: reforma zgjedhore

Shqipëri - Reforma zgjedhore në udhëkryq, s’ka marrëveshje

Në Shqipëri, reforma zgjedhore duket të ketë mbetur ende në udhëkryq, me palët që fajësojnë njëra-tjetrën për mospërmbylljen e procesit brenda afatit ...

Valmir Ismaili tregon variantet që mund të mënjanojnë parregullsitë në zgjedhje

Drejtori ekzekutiv i organizatës Demokraci Plus (D+), Valmir Ismaili në një intervistë për KALLXO.com, ka thënë duhet vullnet i subjekteve politike që reformën zgjedhore ta ...

Partitë pajtohen se duhet të bëhen reforma zgjedhore

Për shkak të parregullsive, të cilat që i kanë përcjellë proceset zgjedhore në Kosovës, partitë politike që kanë ulëse në Kuvendin e Kosovës, kanë në...

Haradinaj kërkon ndihmë për reformën zgjedhore nga BE dhe OSBE

Kryeministri i së Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë takimit me shefin e OSBE-së në Kosovë, ambasadorin Jan Braathu dhe shefen e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova, ka biseduar për ...

Reforma zgjedhore pret disponimin pozitiv të partive politike

Reforma zgjedhore në Kosovë do të mbetet peng i vullnetit politik, sikurse edhe shumë procese tjera që kanë filluar, por nuk janë përmbyllur për shkak të mungesës ...

Lëmshi i reformës zgjedhore

Instituti për Demokraci për Zhvillim (D4D) ka organizuar diskutimin me temën “Reforma zgjedhore e papërfunduar: Çfarë më tutje?”.

Mbahet tryeza për reformën zgjedhore

Instituti për Demokraci për Zhvillim (D4D) organizon diskutim me temën “Reforma zgjedhore e papërfunduar: Çfarë më tutje?”.

Kërkohet Konsensus për Reformën Zgjedhore

Presidenti Thaçi, thirrësi i takimeve për reformë zgjedhore, tha sot se grupet punuese për ndryshim të ligjeve dhe ato për ndryshim të kushtetutës, ndryshime ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!